„Mindenki hivatott valamire és az életben az az igazi feladat, hogy azt a valamit felfedezzük magunkban és elkezdjük csinálni.” Oprah

Amikor becsukom a szemem látom magam ahogy a kacskaringós folyosókon a hangszigetelt stúdióba tartok, leülök a körasztalhoz, aminek a közepén mikrofonok vannak és a híres piros lámpa, ami, akkor villan fel, amikor adásban vagyunk. Kalapál a szívem, koncentrálok, mert rögtön kezdünk. Beköszönés, felkonferálás, kérdések, mindez élőben, előre megírt szöveg nélkül, szabadon. Mi gyerekek találhattuk ki és készíthettük el a riportokat, később már meg is vághattuk és önállóan vezethettünk élő adást.
12 évesen kerültem be a Magyar Rádió, Kölyökrádió csapatába. Az ott töltött években megtapasztaltam a kreatív áramlást, a teljes bizalmat és támogatást a felnőttek részéről. Azok az évek szárnyakat adtak és később bármilyen munkahelyre kerültem az akkor megtapasztalt önazonosság érzését és alkotói csapatot kerestem. Legutóbb life coachként tapasztaltam meg az őszinte érdeklődés és a jól feltett kérdések erejét.

Szenvedélyesen szeretek olyan emberekkel beszélgetni, akik szerelem projektjeikben teljesednek ki. Érdekel a történetük, bölcsességük és tapasztalatuk, amit az útjukon gyűjtöttek. Ugyanakkor nem csak azokra vagyok kíváncsi, akik már tudják, hogy mikor vannak elemükben, hanem szeretek hasznos kérdéseket azoknak is feltenni, akik még nem találták meg, hogy a bennük rejlő kreatív erőt mire használják. Abban szeretek segíteni, hogy felfedezzék a tehetségüket és kezdjenek el minél többet csinálni abból, ami örömöt ad számukra.

A Színező oldalán egyesítem mindazt, ami az érdeklődésem középpontjában áll és riporterként, coachként tanultam – motiváló kérdések, tartalmas beszélgetések. A Színező blogján inspiráló történeteket olvashattok, a platformon azokat a segítőket gyűjtöm össze, akikkel beszélgettem a hivatásukról és jó szívvel tudom ajánlani azoknak, akik útkeresésben vannak. Velem is van lehetőség konzultálni, erről bővebben a „Beszélgess velem” menü alatt olvashatsz!

Gál Bori